BOMAR Workline 610.450 DGH szalagfűrész

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

BOMAR Workline 610.450 DGH szalagfűrész

Professzionális, cseh gyártású, félautomata szalagfűrész, melynek nagyméretű vágási tartománya lehetővé teszi a lakatosüzemekben és szerszámgyártó műhelyekben történő felhasználást ipari szinten.

Magas vágási pontossággal rendelkezik a precíz keményfémlapkás szalagvezetésnek köszönhetően.

Csúszócsapágyas billenőkeret. Szinkron futó forgácskefe. Kétoldali szögvágás.

A Start gomb megnyomásával az teljes munkaciklus befejeződik: az anyag szorítása, a fűrészszalag elindítása, vágás, majd a kar alapértelmezett helyzetbe emelkedése és a satu nyitása. A gép kézi üzemmódba kapcsolása után minden funkció külön is vezérelhető.

A kezelő látómezőjében elhelyezkedő nagyméretű szögskálának köszönhetően könnyen beállítható a kívánt szög. A fűrészszalag sebessége a gép elején található ergonómikus kezelőpanelen állítható be.

A gép alapfelszereltségéhez tartozik egy frekvenciaváltó, amely lehetővé teszi a fűrészszalag optimális sebességének beállítását a feldolgozott anyaggal szemben 20-120 m/perc tartományon belül. Ez jelentősen megnöveli a fűrészszalag élettartamát és a gép termelékenységét.

A Workline automata gépek alapfelszereltsége magában foglalja az automatikus nyomásszabályozást a feldolgozott anyag ellenállásától függően.

Forgácstároló tálca csöpögtetővel és szűrővel.

Szabadon mozgatható vezérlőpult.

Hűtőberendezéssel van felszerelve (kétoldali szalaghűtés a vezetőknél elzáró csapokkal felszerelve).

Szalagfeszességmérő óra elektromos kapcsolóval a gyors szalagcsere érdekében (jelzi a megfelelő mértékű feszítést), valamint szalagszakadás esetén a gép és munkadarab védelmének érdekében (fűrészszalag szakadás esetén a gép megáll).

Tovább a boltba

Szállítás, átvétel

  • Nagykáta, Huba utca 17., Pest megye | Útvonal

A hirdető nem adott meg szállításal kapcsolatos információt