BOMAR Ergonomic 290.250 DGANC automata szalagfűrészgép

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

BOMAR Ergonomic 290.250 DGANC automata szalagfűrészgép

Automata, billenő keretes, fémipari szalagfűrész nagyüzemi gyártásra optimalizált kivitelben max. Ø258 mm-es anyagok darabolásához.

Univerzális automata szalagfűrész robusztus öntöttvas karral és 27 mm magas fűrészszalaggal. Az anyag rögzítése és a fűrészkeret előtolása, valamint az adagolás hidraulikusan vezérelt.

A teljes vágási ciklust a Start gomb megnyomásával lehet elindítani. Teljesen automatikus szalagfűrész kétoldalas gérvágásokhoz, automatikus keret pozícionálással.

Az adagolás maximális hossza egy fogásból 1500 mm. Az egész munkaciklus akkor fejeződik be, amikor a munkadarab mindkét oldalának hossza, darabszáma és azok szögei beprogramozásra kerültek.

A vezérlőegység nagy kijelzővel van felszerelve. A programozást egyszerű lépésekben hajtható végre és az egyes szakaszok nagy grafikus megjelenítésének köszönhetően könnyen kezelhető a felhasználó számára.

Legfeljebb 60 program menthető az egységbe.A gép kézi üzemmódba kapcsolása után a gép összes funkciója külön vezérelhető.

A robusztus kar szürke öntöttvasból készül, ami jobb rezgéselnyelődést biztosít vágás közben, mint hegesztett fűrészkeret esetén.

A gép kiemelkedő vágási teljesítménye a következő jellemzőkből adódik: precíziós keményfém szalagvezetők, kúpcsapágyas billenőkeret, 27 mm magas fűrészszalag és végül egy szinkron futókefe a forgács eltávolításához.

A satuk precíz és megbízható működését lineáris vezetők biztosítják. A mozgatható satu mindkét oldalra nyitható, ami kiküszöböli az egyenetlen anyagokkal való ütközést.

A folyamatos bevezető görgősor biztosítja a rövid anyagok egyszerű és biztonságos adagolását is. A fűrészkeret beállítása szögvágáshoz elektromechanikusan történik -45° és 60° közötti tartományban kb. 3 mp alatt.

Főbb jellemzők:

automatikus adagolás nyomásszabályozása

folyamatos görgőpálya a fősatuig

keményfém szalagvezetők

munkadarab csúszda a levágott anyagoknak

Tovább a boltba

Szállítás, átvétel

  • Nagykáta, Huba utca 17., Pest megye | Útvonal

A hirdető nem adott meg szállításal kapcsolatos információt