Verke Dugókulcs készlet krova szett crova dugó kulcs 10db-os hosszú 1/2″ 10-24mm V39100

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

10 db professzionális 1/2 ”-os foglalat, 10–24 mm. Az aljzatok CR-V króm-vanádium acélból készülnek, ami garantálja szilárdságukat és hosszú élettartamukat. Az eszközöket Tajvanban gyártják, a legjobb minőségű anyagok, a legújabb technológiák és szabadalmak felhasználásával. Ezen tényezők kombinációjának köszönhetően professzionális minőségű, nagy tartósságú terméket kapunk. A VERKE prémium szerszámok a kiváló minőségű kivitelezésnek és a tartósságnak, valamint az innovatív megoldásoknak köszönhetően az elégedett felhasználók egyre szélesebb körét nyerik. A VERKE termékek sokfélesége sokféle felhasználási lehetőséget kínál, a professzionális autóműhelyektől kezdve az otthoni garázsokig. A készlet tartalmaz: 1/2 hüvelykes foglalatok: 10, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 21, 22, 24 mm Praktikus fogantyúval

További információk

Szállítás, átvétel

A hagashop.hu internetes áruházunkban megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat által juttatjuk el vásárlóinkhoz, a megrendeléskor megadott címre.
70 000 Ft rendelési összérték esetén a szállítás díjmentes!

Több termék rendelése esetén egybe tudjuk csomagolni a termékeket, így a szállítási költséget csak egyszer kell fizetni.
Nagy mennyiségű, értékű rendelés esetén személyes megbeszélés tárgyát képezi a szállításiköltség.