Milwaukee Shockwave csavarozó bit fejek bitfej PZ3 25mm-2db 4932430868

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

A Shockwave Impact Duty™ tartozékok nem csak nagy igénybevételű alkalmazásokhoz ideálisak, hanem felhasználójuknak teljes megoldást nyújtanak a fúráshoz és rögzítéshez. “Sokk-Zóna” geometria – Rugalmassághoz kialakítva. A “sokk-zóna” szabályozza a fejnél kialakuló nyomást melynek következtében a hegy csorbulásának lehetősége kisebb. Az ütődési zóna kialakítása és a speciális hőkezelés kombinációjának köszönhetően az ütések elnyelődnek, a bit rugalmassá, hajlékonnyá válik. A kovácsolt hegy tökéletesen illeszkedik a csavarfejhez, ami csökkenti a bit kiugrását és a forgácsolódást, ezáltal hosszú élettartamot eredményez. Egyedi tervezésű acél – A Milwaukee® egyedi fém formulájának köszönhetően a Shockwave bitek ellenállóbbak az ütés által kifejtett hatásnak.
Cikkszám 4932430868
Csomagok száma 2
Szállítva Szemüvegtartó tasak
Típus PZ 3
Teljes hossz (mm) 25


További információk

Szállítás, átvétel

A hagashop.hu internetes áruházunkban megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat által juttatjuk el vásárlóinkhoz, a megrendeléskor megadott címre.
70 000 Ft rendelési összérték esetén a szállítás díjmentes!

Több termék rendelése esetén egybe tudjuk csomagolni a termékeket, így a szállítási költséget csak egyszer kell fizetni.
Nagy mennyiségű, értékű rendelés esetén személyes megbeszélés tárgyát képezi a szállításiköltség.