ELEKTROMOS MŰKÖDTETÉSŰ TÁBLA OLLÓ NGM-2500 / 1,50

Hirdetés küldése Facebook Google+

Adatok

  • Hirdetés típusa: Kínál

Leírás

Üdvözöljük!

Cégünk a Lengyelországi "Maad" élhajlító gépeket gyártó gyár Magyarországi márka képviselete.
Termékeink elismerést nyertek sok európai országban beleértve Oroszországot,Németországot,Franciaországot,Ukrajnát,Fehéroroszországot,Svédországot és Magyarországot.
Régóta meglévő tapasztalatainkra alapozva képesek vagyunk igen pontos építőipari gépek előállítására ( a reklamációs arány kisebb mint 0,5%) igen versenyképes áron.

Az NGM-2500 / 1.5 mechanikus giljotin ollókat különféle anyagok, például acél, alumínium, sárgaréz, réz darabolására tervezték fémlemez formájában. Könnyen kezelhető gép, kialakításával nemcsak funkcionális, hanem megbízható is. A gép kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják az eszköz hosszú és biztonságos működését.

A giljotin ollók hátsó vágási hosszkorlátozókkal vannak ellátva, amelyek mérete 500 mm-re van.

A munkaterületet az olló elején lévő nyomógerenda védi.

A berendezés tartalmaz egy derékszögű vonalzót és profilokat az olló elején, amely támogatja a fémlemezt és meghosszabbítja a gép munkaasztalát.

Az anyag mechanikus nyomása biztosítja a vágási pontosságot, a gép elülső részén található biztonsági burkolat megakadályozza a késekkel való érintkezést a vágás során.

A ollók funkcionális és megbízható hajtómechanizmussal rendelkeznek a felső vágórudak számára, és a kések felső és alsó szegmensei egymáshoz viszonyítva egyszerűen beállíthatók.

Ollóelemeket pontos CNC-szerszámgépek készítik.

A gépet kettős rétegű kiváló minőségű festék borítja - a festési folyamat professzionális, fűtött és szellőző festéküzemben zajlik.

paraméterek:

NGM-2500 / 1.5
a vágott lemez maximális vastagsága

acél: 1,25 mm

alumínium: 1,50 mm

réz: 1,40 mm

titán-cink: 1,40 mm

munkaszélesség: 2500 mm

súly - 1800 kg

Szállítás, átvétel

A hirdető nem adott meg szállításal kapcsolatos információt

A hirdető nem adott meg postázással kapcsolatos információt