Verke Elektromos csörlő drótköteles emelő elektromos emelő 540W /125/250 kg / 6/12 m V06050

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

Ajánlás

A Premium Line elektromos csörlő professzionális felhasználásra gyártott termék. Az elektromos csörlő olyan eszköz, amely függőleges síkban szállítja a rakományokat. Széles körben használják házak építéséhez és felújításához, valamint gépészeti munkákhoz. 230 V-os hálózatról működtetett eszköz, mely meghajtását villanymotornak köszönheti. Részegysége egy acélhuzalból készült erős kötél és egy hosszú elektromos kábelen elhelyezett vezérlő, továbbá egy automatikus övvisszahúzó kapcsoló. A nagy teljesítményű motor lehetővé teszi a tárgyak gyors emelését a kezelő erőfeszítései nélkül. Az erős horgot könnyű rögzíteni a rakományhoz. Bizonsági retesszel elátott az elektromos csörlő. Segítségével biztonságosan mozgathatók a nagy súlyok még kiemelkedő magassságokban is.



További információk

Szállítás, átvétel

A hagashop.hu internetes áruházunkban megrendelt termékeket az Expressone futárszolgálat által juttatjuk el vásárlóinkhoz, a megrendeléskor megadott címre.
70 000 Ft rendelési összérték esetén a szállítás díjmentes!

Több termék rendelése esetén egybe tudjuk csomagolni a termékeket, így a szállítási költséget csak egyszer kell fizetni.
Nagy mennyiségű, értékű rendelés esetén személyes megbeszélés tárgyát képezi a postaköltség.