Verke levegő spiráltömlő levegőcső levegőtömlő légtömlő 8x12mm 15m 10bar V81354

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

A spiráltömlők közkedveltek mert használaton kívül viszonylag kis helyen elférnek, összehúzódnak, felakasztható, nincs útban. Munka közben is hasznos amikor helyváltoztatáskor a tömlő mindig a lehető legrövidebb így nem akad el, nem akad bele semmibe. A fém (szabvány) gyors-csatlakozós nem törnek el - szemben a műanyaggal, illetve mindenféle levegős meghajtású géphez, akár homokfúvó, légkulcs, levegős fűrészek, fúrók, csavarozók és vésőgépek, tűzőgépek bármely kompresszorral történő tökéletesen záródó összeköttetésére alkalmas. A csatlakozó illesztésének köszönhetően nem törik meg a tömlő, nem tud kitörni belőle a csatlakozó. Jellemzők: -tömlő hossza 15 m -belső átmérője 8 mm -külső átmérője 12 mm -üzemi nyomás - 10 bar -EU szabvány gyorscsatlakozókkal ellátva

További információk

Szállítás, átvétel

A hagashop.hu internetes áruházunkban megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat által juttatjuk el vásárlóinkhoz, a megrendeléskor megadott címre.
70 000 Ft rendelési összérték esetén a szállítás díjmentes!

Több termék rendelése esetén egybe tudjuk csomagolni a termékeket, így a szállítási költséget csak egyszer kell fizetni.
Nagy mennyiségű, értékű rendelés esetén személyes megbeszélés tárgyát képezi a szállításiköltség.