Verke Elektromos gravírozó gép csiszológép köszörű 170W 126 részes V08000

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

A Verke multifunkcionális garvírozó olyan eszköz, amelyet minden modellező rajongó, profi kézműves vagy barkácsoló értékelni fog. Különböző tárgyak csiszolására faragására és rozsdamentesítésére használható. Megmunkálható vele fa, műanyag, kerámia és fém egyaránt. Ezenkívül a mini gravírozó könnyedén használható nehezen elérhető helyeken is. Tartozéka a szettnek még egy praktikus állvány is. A gravírozó leszerelhető lámpával van felszerelve, amely lehetővé teszi a sötét helyek megvilágítását munka közben. A sebességszabályozás biztosítja, hogy a munkasebességet a feldolgozandó anyag típusához mérten beállítsák. A mini gravírozó tökéletes eszköz a következő munkafázisokhoz: köszörülés, gravírozás, polírozás, marás és ékszerek, modellezés és hobbi munkák. A szett praktikus tárolódobozban van, igy könnyű a tárolása és szállítása. MŰSZAKI ADATOK:
  • feszültség - 230V
  • teljesítmény - 170W
  • befogási átmérője - 3,2 mm
  • forgási sebesség - 8000-35000 ford


További információk

Szállítás, átvétel

A hagashop.hu internetes áruházunkban megrendelt termékeket az Expressone futárszolgálat által juttatjuk el vásárlóinkhoz, a megrendeléskor megadott címre.
70 000 Ft rendelési összérték esetén a szállítás díjmentes!

Több termék rendelése esetén egybe tudjuk csomagolni a termékeket, így a szállítási költséget csak egyszer kell fizetni.
Nagy mennyiségű, értékű rendelés esetén személyes megbeszélés tárgyát képezi a postaköltség.