Verke Elektromos betonsimító elektromos beton simító 2,2kW 230V 60cm 80kg V10140

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

Verke elektromos betonsimító 230V / 2,2kW / 60cm A beton simítókat a betonpadlók durva vagy pontos simítására használják, a felületet kiegyenlítik, és megfelelő tömörséget és megfelelő felületet biztosítanak. A VERKE sorozatú készülékek könnyen kezelhetők, rendkívül hatékonyak és pontosak a simításnál. Ezt az eredményt garantálja a tökéletesen kiegyensúlyozott és rendkívül szilárd szerkezet. Zárt helyiségekben a villamos hajtóművel való munka sokkal kellemesebb, mert nem bocsát ki füstöt, és a zajszint egyértelműen alacsonyabb. Standard lappal és fogantyúval felszerelve. MŰSZAKI ADATOK: - Motor teljesítmény: 2,2 kW - Munkaszélesség: 600 mm - Sebesség: 100 fordulat / perc - Beállítható szög: 0-15 fok - Ajánlott hajtóműolaj 75W-90 API GL-4 / GL-5 A készlet TARTALMAZZA:
  • elektromos simítógép
  • simítólapát / glettelő
  • simító tányér


További információk

Szállítás, átvétel

A hagashop.hu internetes áruházunkban megrendelt termékeket az Expressone futárszolgálat által juttatjuk el vásárlóinkhoz, a megrendeléskor megadott címre.
70 000 Ft rendelési összérték esetén a szállítás díjmentes!

Több termék rendelése esetén egybe tudjuk csomagolni a termékeket, így a szállítási költséget csak egyszer kell fizetni.
Nagy mennyiségű, értékű rendelés esetén személyes megbeszélés tárgyát képezi a postaköltség.