TUSON műanyag hegesztő készlet polifúziós hegesztőkészlet csőhegesztő 750 / 1500 W POLY01

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

TUSON műanyag hegesztő készlet polifúziós hegesztőkészlet csőhegesztő 750 / 1500 W POLY01 A termék jellemzői: Segítségével pillanatok alatt tökéletes hegesztést tud létrehozni a műanyag csöveken. A készletben minden megtalálható ami kell a csőhegesztéshez, mindez egy praktikus fémkofferben, hogy mindig kéznél legyenek a tartozékok. A csőhegesztő gép elektromos árammal fűti fel a hegesztőtalpat. A gépet a hozzáadott stabil fémállványra lehet tenni. Teljesítmény: 750/1500 W - állítható Hálózati feszültség: 230 V Hőmérséklet: 0 - 300 °C A hegesztő tömege csatolás nélkül: 0,95 kg A készlet tartalma: Csőhegesztő gép Adapterek csövekhez: 20 mm; 25 mm ; 32 mm ; 40 mm ; 50 mm ; 63mm Fém tartóállvány Csővágó Csavarhúzó Vízmérték Imbuszkulcs Mérőszalag Fém koffer Garancia: 2 Év

További információk

Szállítás, átvétel

A hagashop.hu internetes áruházunkban megrendelt termékeket az Expressone futárszolgálat által juttatjuk el vásárlóinkhoz, a megrendeléskor megadott címre.
70 000 Ft rendelési összérték esetén a szállítás díjmentes!

Több termék rendelése esetén egybe tudjuk csomagolni a termékeket, így a szállítási költséget csak egyszer kell fizetni.
Nagy mennyiségű, értékű rendelés esetén személyes megbeszélés tárgyát képezi a postaköltség.