Mar-Pol RQ4000 elektromos csörlo quadhoz, 1814 kg, 12V (komplett) (M80801)

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

Az RQ4000 elektromos csörlo ideális minden ATV-hoz, ATV-hoz, ekéhez stb.  A csörlo 128: 1 bolygókerekes hajtómuvel rendelkezik, maximális húzóereje 1814 kg A sebességváltó az elülso és hátrameneti fokozaton kívül kézi tengelykapcsolóval és alapjáraton is rendelkezik. Ez lehetové teszi a kötél kézi hatékony feltekerését és a tényleges munka gyors megkezdését. Az automatikus fék biztosítja a rakomány biztonságos tartását a fuvarozási folyamat megszakadása vagy áramkimaradás esetén. A torzióval szemben ellenálló, 15 m hosszú acélkötél nehéz körülmények között is lehetové teszi a húzást. Az acél kötél átméroje 5,4 mm, ami kelloen stabil és viszonylag könnyu. Ezeket az eszközöket sokéves tapasztalat alapján gyártják, és sok piacon értékelik.   Ezen eszközök importoreként teljes garanciális és jótállás utáni szolgáltatást nyújtunk, az alkatrészek teljes választékát. CE megfeleloségi nyilatkozat   . Alkalmazás Közepes és nagy , EEK muködtetés, Hajók, Kocsik . Feszültség 12 V . Termék kód M80801 . Max. lökés 1814kg . Teljesítmény 1. 1KM . Szintetikus kötél 5,4M / 15M . Arány 128:1 . Méretek (H x Sz x M) 345 mm x 118 mm x 121 mm

További információk

Szállítás, átvétel

A hagashop.hu internetes áruházunkban megrendelt termékeket az Expressone futárszolgálat által juttatjuk el vásárlóinkhoz, a megrendeléskor megadott címre.
70 000 Ft rendelési összérték esetén a szállítás díjmentes!

Több termék rendelése esetén egybe tudjuk csomagolni a termékeket, így a szállítási költséget csak egyszer kell fizetni.
Nagy mennyiségű, értékű rendelés esetén személyes megbeszélés tárgyát képezi a postaköltség.