Mar-Pol fékmunkahenger visszanyomó készlet, 21 részes (M57692)

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

A készlet két prést (jobb és bal kormányzás), két különbözo formájú gerendát tartalmaz a féknyereg ülésén lévo prés alátámasztására és 17 adaptert. Az adapter és a dugattyú precíz illesztése garantálja a dugattyú megfelelo behelyezését a féknyereg hengerébe. Ez viszont megvédi a mechanizmust attól, hogy a hengerben lévo dugattyú beszoruljon. A gomb mágneses heggyel van ellátva, melynek köszönhetoen az adott dugattyúnak megfelelo lemezt tart a tengelyében.   A készletet minden autómuhelybe tervezték, segíti a fékrendszerek szervizelésének felgyorsítását, és ideális kerámiadugattyúkkal való munkához. A készlet a legtöbb piacon lévo autóhoz alkalmas. A készülék praktikus muanyag tokba van csomagolva. Adapterek az európai és ázsiai autók legtöbb fékdugattyújához igazítva, így a készlet nagyon sokoldalú és alkalmas az alábbi autókhoz: Acura Alfa Romeo Aston Martin Audi Austin Austin-Healey BMW Bugatti Chevrolet Chrysler Citroën Daewoo Daihatsu Dodge Ferrari Fiat Ford GM GMC Honda Hyundai Infiniti Isuzu Jaguar Jeep Kia Lancia Land Rover Lexus Lincoln Lotus N Mercoton Mercoton M Mercedes PeMG Mazda Maserati Mitubi OMG Mazda McLarenry Renault Rover Saab Saleen Saturn Scion SEAT Škoda Smart Subaru Suzuki Tata Toyota Triumph TVR Vauxhall Volkswagen Volvo.

További információk

Szállítás, átvétel

A hagashop.hu internetes áruházunkban megrendelt termékeket az Expressone futárszolgálat által juttatjuk el vásárlóinkhoz, a megrendeléskor megadott címre.
70 000 Ft rendelési összérték esetén a szállítás díjmentes!

Több termék rendelése esetén egybe tudjuk csomagolni a termékeket, így a szállítási költséget csak egyszer kell fizetni.
Nagy mennyiségű, értékű rendelés esetén személyes megbeszélés tárgyát képezi a postaköltség.