Macon Winch 6t gyors csörlő 10 év garancia Yellow Hawk 13.0

Törölt hirdetés

Sajnos a keresett hirdetés már lejárt vagy a hirdető törölte a rendszerünkből.

Adatok

  • Hirdetés típusa: Kínál

Leírás

Macon Yellow Hawk 13.0 - a legprofibb csörlő ami ma kapható a kereskedésekben.

Akciónk keretében minden Macon Yellow Hawk 13.0 csörlőhöz egy 100,000ft-os ajándékcsomagot adunk.
Az ajándékcsomag tartalma: 1db távirányító, 1db sekli, 1 pár homoktrepni, 1db neoprén takaró, 1db áramtalanító kapcsoló

A Macon Winch Systems 2019-es Yellow Hawk 13.0 modellje jelenleg a csörlők csúcskategóriáját képviseli! A vásárlói visszajelzések alapján több fórumon is "Warn killer" néven emlegetik! Ez a csörlő jelenleg az egyik legjobb a piacon és bármelyik neves patinás márkával megbirkózik és felülkerekedik rajta! Abszolút csúcskategória. 4 fokozatú bolygómű, külső fékrendszer, 17m/perc sebesség, szintetikus kötél, 10 ÉV garancia!

A GARANCIA: ne csak a garancia idejét nézd! Kiterjesztett garanciánk 10 ÉV! A garancia minden évében egyszeri díjmentes karbantartást is adunk hozzá!
Mi a gyártótól kapjuk a garanciát, de neked mi adjuk. Ha esetleg problémád lenne, akkor sem kell Lengyelországban, Németországban, Kínában meg ki tudja még hol keresni a gyártót. Ahol vásároltál, ott érvényesíted a garanciát is! Minden alkatrésszel rendelkezünk az utolsó csavarig, nincs olyan, hogy várni kell!

Vonóerő: 13000lbs / 5,910 kg
Motor: 7,0 LE (Series Wound)
Fékrendszer: külső, mechanikusan záró automata
Bolygómű: 4 fokozatú bolygómű
Áttétel: 171:1
Relé: 1db 500A
Súlya szintetikus kötéllel: 34 kg
Drótkötél: 9,5mm x 26m
Mérete: 610 x 172 x 250 mm


A Macon termékek Európai CE minőségbizonylattal rendelkeznek, a csörlő a forgalmi engedélybe beírható!

Van olcsóbb csörlő is a piacon - igen,tudjuk. Mi nem a legalacsonyabb árat, hanem minőséget nyújtunk!
Egyedülálló külső fékrendszere sokkal megbízhatóbbá teszi a működését! A 4 fokozatú bolygóműnek és a 171:1 áttételezésnek köszönhetően a sebessége a duplája a piacon lévő csörlőkéhez képest!

Mivel a fékrendszer nem a dob belsejében van, így működéskor nem melegszik fel a dob és nem veszít a tulajdonságából a szintetikus kötél. Továbbá a szabadonfutó használatakor nem kell „átforgatni” a fékrendszert a kötél lehúzásakor, ezáltal könnyen lehúzható a kötél a dobról.


A csörlő nem divat termék, hanem egy szerszám, amiből mindenki jó minőségű, megbízható és strapabíró szerkezetet szeretne! A Macon Winch csörlő első ránézésre hasonló, mint a többi csörlő, de a szakavatott szemek látják a különbségeket:

1. Motor - erős, hermetikus védelemmel ellátott motor.

2. Sebesség - áttételének köszönhetően sokkal gyorsabb, mint a konkurensek termékei. Az idő számít! Mentésnél és versenyen is.

3. FÉK erősített, külső mechanikus fékrendszer. Ellenáll a melegedésnek és nem "csörömpöl", mint a görgős vagy a betétes fékrendszer!

4. Vezérlés - a vezérlés doboza a csörlő motor tetején kapott helyett. Így többé nem kell a vezérlés felszerelésével bíbelődni, nem kell a dob tetejére ( ahol folyamatosan beleér a kötél ) vagy más helyre szerelned, nincsenek felesleges kábelek. A dobozban nem 2db régi típusú relé, hanem 1db 500A relé van IP68-as vízvédelemmel.

5.Garancia - minden Macon Winch Systems csörlőre 10 ÉV kiterjesztett garanciát vállalunk és a garancia ideje alatt egy ingyenes karbantartást nyújtunk!

6.Cserecsörlő - A karbantartás idejére díjmentesen csere csörlőt tudunk biztosítani.

7.Hűségprogram - A garancia lejárta után új csörlő vásárlása esetén a régit kedvező áron beszámítjuk.

8. Kiszolgálás - ha csörlőt szeretnél vásárolni, akkor arra általában egyből szükséged van. Tőlünk megrendeled és 24 órán belül díjmentesen bárhol ott van az ország területén belül.

9. Magyarország 5 pontján van szerződött beszerelő műhelyünk ahol szakszerűen beszerelik a csörlőt.

Válaszd a Macon Winch Systems termékeket és többé nem lesz gondod a csörlőkkel!
Bővebb információt, tanácsot a 06-70-580-7788 telefonszámon kérhetsz